MATIC, Solana ve DOGE Coin Alınır mı? Kritik Seviyeler!

MATIC, Solana ve DOGE Coin Alınır mı? Kritik Seviyeler!

DOGE fiyatının 0,5 dolarda dip yapacağına ilişkin tahminler artarken MATIC’in 0,5 doları ve SOL Coin’in 12,8 doları hedeflediği belirtiliyor. Bitcoin’de yaşanan düşüş, altcoinleri de tehdit ediyor. Peki bu durum; MATIC,  Solana (SOL)ve Dogecoin (DOGE) için nasıl bir etkiye sahip?

İşte en güncel grafikler çerçevesinde coin yorum ve analizleri…

Dogecoin (DOGE) Yorum

Satışların hızlanmasıyla birlikte Meme coin kralının yeni dip arayışına girebileceği öngörülüyor. Geçtiğimiz yılın ikinci çeyreğinde kendisine kripto para analizi kâhini unvanı verilen CryptoCapo, Bitcoin’in daha büyük kayıplar yaşayabileceğini söyledi.

Son birkaç günden bu yana DOGE, 0,06 doların üzerinde tutunuyordu. Şu an DOGE coin yorum ve analizleri incelendiğinde 20 günlük EMA’nın altında (0,07) kapanışlar yaptığını görmek mümkün. Bu ise yakın zamanda 0,05 dolar seviyesinde bir dip gerçekleşebileceğine işaret ediyor.

Eğer endişe edildiği gibi BTC 23.600 dolara inecek olursa satıcıların 0,05 dolarlık desteği test etmesi mümkün.

Solana (SOL) Yorum

Boğalar tüm çabalarına rağmen fiyatı daha fazla 15,28 doların üzerinde tutmayı başaramadı. Son düşüş ile beraber fiyat güncel olarak 15 dolar altında yer alıyor. Kısa süre içinde 16,2 dolar seviyesinin aşılamaması, 12,8 dolar seviyesine kadar indiğini görmemiz muhtemel. Son destek bölgesi şimdilik burası gibi.

MATIC Coin Yorum

0,69 dolarlık desteğin altına sarkan Polygon, 10 Haziran 2023 tarihinde 0,50 seviyesine ulaşmış oldu. Bu, psikolojik açıdan son derece önemliydi. Ancak fiyat şimdi tekrar aynı bölgeye gerilemiş durumda. Destek bölgesi kısa bir süre için geri alınmış olsa da coin yorum ve değerlendirmeleri gösteriyor ki BTC erimesi bütün altcoinlerde tam anlamıyla devâsâ bir kayıp meydana gelmesine yol açıyor.

Fiyat bu seviyeden aşağı döndüğüne göre bu, seviyeyenin ayılar tarafından dirence çevrildiği anlamına geliyor. Şâyet MATIC 0,69 dolar altında kalmayı sürdürürse dip destek olarak 0,5 dolar test edilebilir.

Tam tersine boğaların fiyatı 0,69 dolar üstüne çıkaracağını varsayalım; bu durumda MATIC/USDT çiftinin 0,76 dolar yani 20 günlük EMA’ya ulaşabileceğini söylemek mümkün.

Süreçteki en önemli gösterge şüphesiz Bitcoin fiyatının 25 bin doları yeniden geri alıp alamayacağı. Yatırımcılar, günlük kapanışın 25.000 dolar altı olması hâlinde kendini olumsuz senaryolara hazırlasa iyi eder.

https://cnkrt.org/polygon-2-0-nedir-matic-coin-gelecegi/
https://muratdemir.web.tr/yeni-altcoinlere-dikkat/
https://sitetanitimi.net/matic-solana-ve-doge-coin-alinir-mi-kritik-seviyeler/
https://hesapkapatma.org/ripple-xrp-dususu-devam-eder-mi/
https://personelatama.com/bitcoini-kim-satiyor-kripto-paralarin-fiyati-neden-artmiyor/
https://davetsizhayat.com/memecoin-nedir/
https://trwordpress.com/launchpad-nedir/
https://www.hesapacma.net/2023/06/shiba-coin-shib-yorumlar-shiba-coin.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pro Line Kedi Kumu

Almanya Sigara Fiyatları 2023

Malatya Araç Kiralama ve Malatya Oto Kiralama Hizmetleri